ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
Με αισθήματα χαράς, ικανοποίησης και περηφάνειας, σαν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Γαλάτας, χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Μελών μας, για τη δημιουργία επίσημης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.

Η Γαλάτα, αυτό το όμορφο ορεινό θέρετρο, με την μακρόχρονη ιστορία, την απαράμιλλη αρχιτεκτονική κληρονομιά και τον πολιτισμό της, αποτελεί διαμάντι της περιοχής και πόλο έλξης, χιλιάδων τουριστών που την επισκέπτονται καθημερινά.

Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Καρκώτη, ανάμεσα σε οργιώδη βλάστηση από άγρια και οπωροφόρα δέντρα, με τα εντυπωσιακά ξύλινα μπαλκόνια και τις ξύλινες σκάλες των παλιών παραδοσιακών σπιτιών, τις έξι Βυζαντινές εκκλησίες με τις πυραμιδοειδείς στέγες και με τα ορθογωνικά κεραμίδια, τις ξύλινες πόρτες-παράθυρα-δοκούς, αποτέλεσμα μιας έξοχης πολιτιστικής κληρονομιάς, με την λαμπρή φιλοξενία των κατοίκων της, η κοινότητα της Γαλάτας, σε καλεί να την επισκεφτείς χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Όπως γράφει και ο Ρώσσος μοναχός Μπάρσκυ, το χωριό της Γαλάτας που φιλοξενεί τους Βυζαντινούς αυτούς καλιτεχνικούς θησαυρούς, <είναι το ωραιότερον όλων>.

Σας καλωσορίζω λοιπόν στην ιστοσελίδα της Κοινότητας μας και εύχομαι,η περιδιάβασή σας αυτή, να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, για να μας επισκεφθείτε ζωντανά και να σας
φιλοξενήσουμε με το δικό μας μοναδικό τρόπο.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, όσους βοήθησαν στην δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας και ιδιαίτερα τον κύριο Αθανάσιο Παπαδόπουλο, για την συγγραφή των κειμένων και τον κύριο Μιχαλάκη Κυρίλλου για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

Φιλικά
Κούλλα Βιολάρη
Αναπληρώτρια πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Γαλάτας

 
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
Footer
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.