Εκδήλωση ΠΑΣΥΚΑΦ 4/5/2019

Προς όλες τις νοικοκυρές της Γαλάτας,
Αποδήμων και Φίλων Γαλάτας

Αγαπητές μας Κυρίες,

Το Κοινοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα του συνδέσμου <ΠΑΣΥΚΑΦ> (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων) όπως διοργανώσει εκδήλωση <ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ> με απώτερο σκοπό την οικονομική στήριξη του έργου του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο της Λαμπρής, 4 Μαΐου 2019, ώρα 4μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλάτας και θα είναι εις μνήμη όλων των αποθανόντων κατοίκων της Κοινότητας μας.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εξυπηρετεί πέραν των 6000 χιλιάδων ασθενών και μέλη των οικογενειών τους κάθε χρόνο. Προσφέρει κατ’ οίκον Νοσηλευτική Ανακουφιστική φροντίδα, Φυσιοθεραπεία, ψυχοκοινωνική στήριξη ακόμη και μεταφορά Ασθενών. Κάνει προγράμματα διακοπής του καπνίσματος ως επίσης και προγράμματα διαφώτισης και πρόληψης του καρκίνου.

Κατά την διάρκεια της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης συνεργάτης του ΠΑΣΥΚΑΦ θα κάνει διάλεξη για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Επίσης θα δοθεί διαφωτιστικό υλικό.

Όσες νοικοκυρές επιθυμούν - χωρίς να θεωρείτε υποχρεωτικό- μπορούν να παρουσιάσουν οποιοδήποτε έδεσμα σε μικρή ποσότητα για συνοδευτικό με τον καφέ.

Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε θετικά σ’ αυτό το ιερό πραγματικά φιλανθρωπικό σκοπό γι’ αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Από το Κ.Σ.Γαλάτας.

« Back