Ανάζήτηση
Πρόγραμμα – Πρόσκληση

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛIO ΓΑΛΑΤΑΣ
Πρόγραμμα – Πρόσκληση
Πασχαλινών Εκδηλώσεων 2014

 

Ωραία που΄ναι η Λαμπρή…!

Αγαπητοί Συγχωριανοί και Φίλοι του χωριού μας,

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Γαλάτας, σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας, σας προσκαλούν στις Πασχαλινές εκδηλώσεις που διοργανώνουν ως ακολούθως:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Στις 9:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το στόλισμα του Επιταφίου, και καλούνται οι νέοι να δώσουν μαζικά το παρών τους. Το βράδυ μετά τα εγκώμια θα γίνει η περιφορά του στην Κοινότητα. Διοργανωτής: Κέντρο Νεότητας και Εκκλησιαστική Επιτροπή.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:

Μετά το πέρας της Πασχαλινής Λειτουργίας η Εκκλησιαστική Επιτροπή θα κεράσει τους παρευρισκόμενους στο προαύλιο της Εκκλησίας. Διοργανωτής: Εκκλησιαστική Επιτροπή.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:

Στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία του χωριού, θα διεξαχθούν παραδοσιακά παιχνίδια, καθώς επίσης και διαγωνισμοί στο σχοινί, στις σακουλοδρομίες και αυγοδρομίες. Διοργανωτής: Κέντρο Νεότητας.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:

Στις 10:30 το πρωί διοργανώνεται ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 για παιδιά κάτω των 16 ετών, στο κλειστό γήπεδο «Χαράλαμπος Κουκουλαρίδης». Για πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλ.: 99753512-99472811 και στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/pages/Aetos-Soleas-Futsal/. Διοργανωτής: ΑΕΤΟΣ Σολέας FUTSAL «Φοίβος Ιωάννου» 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014:

Στις 07:00 θα διεξαχθεί αιμοδοσία στο Πολιτιστικό Κέντρο και παρακαλούμε όσους μπορούν, να προσέλθουν με αγάπη, σ’ αυτή την ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά και ανάσα ελπίδας για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Διοργανωτής: Κοινοτικό Συμβούλιο και Τοπική Επιτροπή Αιμοδοσίας.

ΠΕΜΠΤΗ 1η ΜΑΪΟΥ 2014:

Στις 10:30 το πρωί διοργανώνεται ΤΟΥΡΝΟΥΑ FUTSAL για ηλικίες άνω των 16 ετών στο κλειστό γήπεδο «Χαράλαμπος Κουκουλαρίδης». Για πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλ.: 99753512-99472811 και στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/pages/Aetos-Soleas-Futsal/. Διοργανωτής: ΑΕΤΟΣ Σολέας FUTSAL «Φοίβος Ιωάννου»

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!


« Πίσω